تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
کد خبر : 2063

بررسی روند ساخت استخر دانش‌آموزی بوستان در نشست مشترک مسئولان و مدیر مردمی پروژه

بررسی روند ساخت استخر دانش‌آموزی بوستان در نشست مشترک مسئولان و مدیر مردمی پروژه

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دامغان، نشست بررسی و بازدید از پروژه استخر دانش‌آموزی بوستان با حضور حسن بصیری مدیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان، کارشناس نوسازی استان سمنان، کارشناس نوسازی دامغان، مدیر مردمی پروژه و پیمانکار برگزار شد. این پروژه که یکی از طرح‌های فاز نخست نهضت توسعه عدالت در

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دامغان، نشست بررسی و بازدید از پروژه استخر دانش‌آموزی بوستان با حضور حسن بصیری مدیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان، کارشناس نوسازی استان سمنان، کارشناس نوسازی دامغان، مدیر مردمی پروژه و پیمانکار برگزار شد.

این پروژه که یکی از طرح‌های فاز نخست نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی است، بالغ بر ۸۰۰ مترمربع زیربنا دارد و تاکنون به ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

در جریان این بازدید میدانی، حاضران درباره اعتبارات موردنیاز، روند اجرا، موانع موجود و زمان‌بندی تکمیل پروژه به گفت‌وگو پرداختند. حسن بصیری با اشاره به اهمیت این مجموعه گفت: «تکمیل استخر دانش‌آموزی بوستان، نه‌تنها یک اقدام زیرساختی مهم در حوزه پرورشی است، بلکه بستر مناسبی برای ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان فراهم خواهد کرد.»

مدیر مردمی پروژه نیز با قدردانی از همکاری آموزش و پرورش و نوسازی، بر اهمیت جلب مشارکت‌های مردمی برای تسریع در تکمیل پروژه تأکید کرد.

بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، این مجموعه ورزشی تا بهمن ۱۴۰۴ آماده بهره‌برداری خواهد شد و به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های شاخص تربیت‌بدنی شهرستان در خدمت دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 + 12 =