تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
کد خبر : 2243

خودباوری و خداباوری در دوران دفاع مقدس

خودباوری و خداباوری در دوران دفاع مقدس

فرمانده سپاه ناحیه دامغان گفت : “دو بال خودباوری و خداباوری در دوران دفاع مقدس ملت ایران رابه اوج عزت رساند.” سرهنگ پاسدار احمد حسین پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در گفتگو با خبرنگار تیتریک عنوان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های معنوی و اخلاقی جامعه ما است. وی افزود : این

فرمانده سپاه ناحیه دامغان گفت :
“دو بال خودباوری و خداباوری در دوران دفاع مقدس

ملت ایران رابه اوج عزت رساند.”
سرهنگ پاسدار احمد حسین پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در گفتگو با خبرنگار تیتریک عنوان کرد:
فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های معنوی و اخلاقی جامعه ما است.
وی افزود : این فرهنگ ریشه در اعتقادات عمیق دینی، تاریخی و ملی دارد.
حسین پور تشریح کرد: این فرهنگ به عنوان نماد عشق بی‌بدیل به میهن، فداکاری برای حفظ امنیت و استقلال کشور و التزام به آرمان‌های بزرگ انسانی و الهی، جایگاه ویژه‌ای در دل مردم ایران یافته است.
وی خاطر نشان کرد:شهدا و ایثارگران با جانفشانی‌های خود، نه تنها بهای آزادی و آرامش را پرداختند، بلکه مسیر رشد و پیشرفت کشور را هموار کردند.
فرمانده سپاه ناحیه دامغان اذعان کرد:
این عزیزان با ایثار جان در میدان‌های نبرد و مقاومت، نشان دادند که هیچ چیز برای حفظ عزت و هویت ملی مهم‌تر از از خودگذشتگی در راه وطن نیست.
احمد حسین پور تصریح کرد:این فرهنگ مقدس به ما آموخته است، در برابر سختی‌ها و مشکلات تسلیم نشویم و با امید و ایمان به آینده، گام برداریم.
وی ادامه داد:رزمندگان در ٨ سال دفاع مقدس با ایمان به وعده‌های خدا و اعتماد به توان خویش، از دل محدودیت‌ها معجزه ساختند و در برابر طوفان دشمن، کوهی شدند که حتی خم به ابرو نیاورد.
فرمانده سپاه ناحیه دامغان تشریح کرد:خودباوری و خداباوری در دفاع مقدس همان دو بالی بودند که ملتی رنج دیده اما استوار را از زیر آوار تهدید و ناامیدی به اوج عزت رساندند.

وی با اشاره به اهمیت و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت مطرح کرد:
امروزه، پاسداشت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است.
فرمانده سپاه ناحیه دامغان اذعان کرد: پس از «جنگ دوازده روزه» و تلاطم‌های زمانه، همان روحیه باید چراغ راه ما باشد؛ زیرا دشمن در شکل‌های جدید—اقتصادی، رسانه‌ای، فرهنگی—همان دشمن است.
حسین پور یادآورشد:در شرایط پیچیده جهانی و تحولات سیاسی و اقتصادی، این فرهنگ ارزشمند به عنوان چراغ راه ملت، باعث تقویت وحدت، همدلی و استقامت در برابر تهدیدها و تحریم‌ها شده است.
حسین پور تاکید کرد: نسل جوان، با شناخت درست از این فرهنگ، می‌تواند وظیفه خطیر حفظ دستاوردهای انقلاب و ساختن آینده‌ای روشن‌تر را بر دوش گیرد.
فرمانده سپاه ناحیه دامغان در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش مسولان در حفظ و زنده نگه داشتن فرهنگ شهادت افزود:مسئولان و نهادهای فرهنگی با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، برگزاری یادواره‌ها، مستندنگاری، تالیف کتب و آموزش‌های تخصصی تلاش می‌کنند تا یاد شهدا و ایثارگران همواره در ذهن جامعه زنده بماند.
و ی افزود :این فرهنگ باید به صورت مستمر در بین نسل‌های جدید نهادینه شود.
همچنین حسین پور خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و فضای مجازی نقش مهمی در انتقال ارزش‌های ایثار و شهادت به مردم و به ویژه جوانان دارند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد:
باید توجه داشت که فرهنگ ایثار و شهادت تنها مربوط به گذشته نیست.
وی افزود: این فرهنگ یک سبک زندگی است که می‌تواند در تمام عرصه‌های فردی و اجتماعی به کار گرفته شود.
احمد حسین پور با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه مطرح کرد: با محقق شدن این امر جامعه‌ای پویا، مقاوم و متعهد ساخته خواهد شد که قادر است در مسیر توسعه و پیشرفت پایدار، با تکیه بر ارزش‌های والای انسانی و الهی، به موفقیت‌های بزرگ دست یابد.
وی عنوان کرد:اگر دیروز ایمان و اعتماد به خود، پیروزی در جبهه‌ها را رقم زد، امروز نیز می‌تواند کشتی ما را از امواج ناامیدی و فشار عبور دهد و دوباره روایت‌گر روزهایی باشد که ملت با دست خالی، اما با دل پُر، معادلات جهان را تغییر داد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + یازده =