الگوی غذایی به سمت مصرف بیش از

زهرا اکبری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبر تحلیلی تیتر یک گفت :بزرگترین چالش تغذیهای امروز تغییر الگوی غذایی به سمت مصرف بیش از حد غذای فرآوری شده است. وی افزود :مصرف غذاهای پرچرب پر نمک و شیرین که متاسفانه عامل بیماریهایی مثل چاقی دیابت بیماریهای قلبی عروقی فشار خون و حتی
زهرا اکبری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبر تحلیلی تیتر یک گفت :بزرگترین چالش تغذیهای امروز تغییر الگوی غذایی به سمت مصرف بیش از حد غذای فرآوری شده است.
وی افزود :مصرف غذاهای پرچرب پر نمک و شیرین که متاسفانه عامل بیماریهایی مثل چاقی دیابت بیماریهای قلبی عروقی فشار خون و حتی باعث میشه سیستم ایمنی ضعیف شود.
اکبری در معرفی عوامل این چالش گفت : سبک زندگی پرمشغلهای که ما داریم، دسترسی آسان به غذاهای ناسالم، تبلیغات فریبنده در صنایع غذایی است.
وی مطرح کرد: متاسفانه کاهش فرهنگ غذاهای سنتی و بومی و باورهای غلطی که در جامعه شکل گرفته است متاسفانه با غذاهایی مواجهیم که خوش طعم اما فقیر از نظر ارزش غذایی و تغذیه هستند.
اکبری تاکید کرد:روز جهانی غذا فرصتی است یادآوری کنیم، غذا ترکیبی پیچیده از مواد مغذی که بر سلامت سلولها متابولیسم و ایمنی بدن تاثیر دارد.
وی تشریح کرد : در علم تغذیه غذا تنها منبع انرژی نیست بلکه تامین کننده ریز مغذیهایی مثل ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهاست که در پیشگیری از بیماریهای مزمن نقش بسزایی دارند.
اکبری اظهار داشت :یک الگوی تغذیهای متعادل شامل فیبر کافی، اسیدهای چرب ضروری و تنوع در منابع گیاهی و حیوانی است.
وی اذعان کرد: رعایت این الگو تغذیه ای، خطر ابتلا به بیماریهای دیابت، قلبی عروقی، چاقی و سرطان رو کاهش می دهد.
اکبری در پایان یادآورشد: استفاده بیشتر از غذاهای بومی و سنتی بیشتر بر پایه سبزیجات و کمتر از غذاهای فرآوری شده و شیرینیها و نوشیدنیها در تامین و افزایش سلامتی ما نقش به سزایی دارند .
خبرنگار: فاطمه آذری
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰