تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۵:۲۵
کد خبر : 2401

 برداشت ۱۴۰۰تن انار از باغات

 برداشت ۱۴۰۰تن انار از باغات

 مدیر جهاد کشاورزی دامغان عنوان کرد  برداشت ۱۴۰۰تن انار از باغات دامغان / فصل برداشت تا پایان آبان ادامه دارد مدیر جهاد کشاورزی دامغان از برداشت یک هزار و ۴۰۰ تن انار در این شهرستان خبر داد و گفت: فصل برداشت تا پایان آبان ماه ادامه دار است. به گزارش تیتر یک به نقل از

 مدیر جهاد کشاورزی دامغان عنوان کرد

 برداشت ۱۴۰۰تن انار از باغات دامغان / فصل برداشت تا پایان آبان ادامه دارد

مدیر جهاد کشاورزی دامغان از برداشت یک هزار و ۴۰۰ تن انار در این شهرستان خبر داد و گفت: فصل برداشت تا پایان آبان ماه ادامه دار است.

به گزارش تیتر یک به نقل از خبرنگار مهر ؛ اسماعیل شوکت آبادی صبح شنبه در بازدید از باغات دامغان از آغاز فصل برداشت انار در نیمه دوم مهرماه خبر داد و ابراز داشت: برداشت انار در این شهرستان تا اواخر آبان ماه ادامه دار است.

وی با بیان اینکه سطح باغات بارور انار در دامغان ۱۲۰ هکتار است ؛ افزود: این میزان نسبت به سنوات قبل با کاهش همراه بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان بابیان اینکه از جمله عوامل تأثیر گذار در کاهش سطح باغات انار را خشکسالی و محدودیت تخصیص برداشت آب دانست و ابراز داشت: با توجه به نیاز بالای آبی درختان انار به تدریج بسیاری از این باغات حذف شدند.

شوکت آبادی در ادامه تصریح کرد: انواع گونه‌های مختلف انار شامل ملس ساوه ؛ رباب نی ریز ؛ ترش محلی و شیرین در شهرستان دامغان کشت می‌شود.

وی افزود: از انواع مختلف گونه‌های انار طی سال جاری یک هزار و ۴۰۰ تن برداشت این محصول پیش بینی می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 2 =