به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،
تمدید وداع با پیکر «آقای شهید ایران» در تهران تا ساعت ۲۲

در پی استقبال گسترده مردم و تداوم حضور عزاداران، زمان برگزاری آیین وداع با پیکر مطهر «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در پی ازدحام جمعیت و حضور گسترده اقشار مختلف مردم برای وداع با پیکر مطهر
در پی استقبال گسترده مردم و تداوم حضور عزاداران، زمان برگزاری آیین وداع با پیکر مطهر «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در پی ازدحام جمعیت و حضور گسترده اقشار مختلف مردم برای وداع با پیکر مطهر «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان، زمان برگزاری این آیین تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد.بر اساس اعلام برگزارکنندگان، این تصمیم با هدف فراهم شدن امکان حضور و وداع برای تمامی عزادارانی اتخاذ شده است که همچنان در مسیرهای منتهی به مصلای امام خمینی(ره) حضور دارند.از ساعات ابتدایی امروز، خیل عظیمی از مردم از نقاط مختلف کشور با حضور در مصلای امام خمینی(ره) در آیین وداع شرکت کردهاند و به دلیل تداوم ورود جمعیت، برنامه مراسم تا ساعت ۲۲ ادامه خواهد داشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰